Eventkoordination, -management & -dekoration

Er du træt af at stresse over planlægningen og afholdelsen af din næste begivenhed? – Så lad mig tage det tunge arbejde ud af dine hænder!

Som en erfaren eventkoordinator kan jeg hjælpe dig med at planlægge, koordinere og style hele eller dele af din begivenhed, så du kan slappe af og nyde det/den i fulde drag. Jeg har erfaring med alt fra små intime og sjove arrangementer, som fx private dinning, havefest og teambuilding med katapultdyst til større events, som bryllupper, receptioner, fødselsdage, firmafester m.m. og kan hjælpe dig med alt fra planlægning til gennemførelse og oprydning.

Derudover kan jeg med min æstetisk sans også hjælpe med at style og dertil sikre en unik dekorativ ramme til din begivenhed, der passer til dit tema og stil. 

Jeg arbejder tæt sammen med mine leverandører for at sikre de bedste priser for dig. Hvorfor det er mig muligt at tilbyde løsninger, der er skræddersyet til dit budget og dine ønsker. 

Kontakt mig i dag for at få et tilbud, høre mere eller tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at gøre din næste begivenhed til en fest, folk vil tale om i årevis.

Eventkoordination

Pris: 750 kr. i timen

Ønsker du vejledning igennem planlægningsprocessen, hjælp med leverandørkoordinering, tidsplaner, sikring af den røde tråd og/eller kreative oplæg med en unik stil til dit arrangement, så kontakt os og lad os sammen gøre dit event, stort som småt, til en succes.

Eventmanagement

Pris: 750 kr. i timen

Ønsker du et overhoved ifm. afviklingen af selve arrangementet. En der har styr på hele planen, forstår at samle alle komponenterne, lede personale og leverandører m.m. samt er løsningsorienteret ifm. uforudsete udfordringer, så kontakt os og lad os sammen finde frem til, hvordan vi kan være behjælpelige på selve dagen, således I helt kan slippe tøjlerne og bare nyde arrangementet.

Eventdekoration

Priser fra: 3.000 kr.  

Skal dit event også være uforglemmeligt ift. de visuelle rammer, så lad os hjælp dig med at skabe en unik og imponerende atmosfære med alt fra blomsterarrangementer til lyssætning, borddekoration, opsætning af møbler, dækning af borde, installation af ballonkunst, opsætning af skilte, hængning af glimmer gardiner og meget mere. Kontakt os så vi sammen kan skabe den helt rigtige stemning og rette udtryk for dit arrangement.