Om Wauw Effekten

Wauw Effekten er skabt med formålet om at gøre de særlige øjeblikke i dit liv til dine helt egne og forsøge at give dig et personligt minde om alle disse tider.

Wauw Effekten er drevet af Dorthe Højsgaard Bonde, som har flere års erfaringen med både de helt storslåede firma fester og de helt fantastiske, unikke og intime selskaber i fakkel ildens skær under trækroner samt de finurlige virksomhedsarrangementer for de kreative og legende sjæle. Igennem alle disse event har målet altid været at levere præcis den oplevelse, som får denne dag til at stå ud fra alle de andre. 

Med Wauw Effekten får du den fulde løsning.

Min mission er nemlig at tilbyde gaver, pynt, styling, koordination og management med et personliggjort touch til enhver anledning ved at inspirere og give indsigt i mulighederne og i den forbindelse tænde kreativiteten blandt dem, som jeg er privilegeret at forbinde med.

Hos Wauw Effekten kan du på nuværende tidspunkt shoppe personliggjorte gaver og festartikler til alle anledninger og få hjælp og vejledning til koordinering og styling af dit arrangement samt udførelse af dekorationsopgaver og eksekvering af selv eventet.

Med den bemærkning vil jeg gerne byde dig velkommen til min verden, og jeg ser frem til at tilbyde dig, dine venner og familie samt kollegaer o.l. særlige oplevelser med specialdesignet gaver, pynt og arrangementer til mange af livets glade stunder.

Mød Dorthe H. Bonde

Ejer og direktør

Wauw Effektens omvandrende schweizerkniv med de gode grin og ekstraordinære nys. Hun er altid i kontrol og kan håndtere en lang række forskellige opgaver med stor professionalisme. Dorthe H. Bonde er god til at holde overblik over alle detaljerne, og sørger for at strukturen og flowet altid er i orden. Hun er ekstremt løsningsorienteret og effektiviserende med henblik på at forbedre kvaliteten både internt og eksternt.

Mød Spir

Maskot og baggrundsstøj

Spir er en sand lille spirrevip, der trods sin lille krop har en stor stemme. Som en sand maskot holder hun en på dupperne med sin energi, nysgerrighed og ikke mindst kreative påfund som udbryder dronning og tilegnelse af godbidder. Så man må sige Spir ikke vil sættes i en kasse og foretrækker at tegne uden for stregerne.

Mød Dorte

Ejer og direktør

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.